Home / Άλλα Σπόρ / Με wild card στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πινγκ πονγκ ο Μάριος Χατζηκυριάκος

Με wild card στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πινγκ πονγκ ο Μάριος Χατζηκυριάκος

Πριν από 25 μέρες, ο Μάριος Χατζηκυριακος έφευγε από το Λάτσκο της Σλοβενίας με την πίκρα του αποκλεισμού στο Παγκόσμιο Προπαραολυμπιακό τουρνουά, όμως υπήρχε η μικρή κρυφή ελπίδα ότι θα μπορούσε να επιλεγεί για τις κάρτες ελευθέρας.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης του ομαδικού το 2019 αγωνίζεται στην κλάση 6 των ορθίων και η λεγόμενη Bipartite Commission Invitation της παγκόσμιας ομοσπονδίας είχε τρεις προσκλήσεις στα χέρια της για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο νεαρός Χατζηκυριάκος έμαθε επίσημα ότι πήρε τη μία από τις wild card και δικαιολογημένα ….πέταξε από τη χαρά του. Υπολογίστηκαν η σοβαρή αγωνιστική του πρόοδος με διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά, η υψηλή θέση του στην παγκόσμια κατάταξη (νούμερο 20 σήμερα), όπως και το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι από τις δυνατές χώρες στο άθλημα και σπάνια έχει την ευκαιρία για συμμετοχή στη σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση.

Σημειωτέον ότι στο Τόκιο η χώρα μας θα έχει διπλή εκπροσώπηση, αφού στο Παραολυμπιακό τουρνουά του αθλήματος, που θ’ αρχίσει στις 25 Αυγούστου, θα εργαστεί η διακεκριμένη διεθνώς επιδιαιτήτρια, Τίνα Κρόττα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*