Home / Sports / Με πρωταγωνίστρια την Τόλιου, επέστρεψε η Νορμπέλο στις νίκες στη Serie A

Με πρωταγωνίστρια την Τόλιου, επέστρεψε η Νορμπέλο στις νίκες στη Serie A

Δύο εβδομάδες μετά το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού, η Κατερίνα Τόλιου ενίσχυσε την ομάδα της στην έβδομη αγωνιστική της Serie A και είχε καθοριστική συμβολή στο τελικό 4-2 σετ απέναντι στην Μπανιολέζε.

Η Νορμπέλο «χρωστάει» ακόμη το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όμως εδώ και λίγες ημέρες έχει προχωρήσει με ματς από τον δεύτερο γύρο.

Στη Serie A των γυναικών, μετέχουν μόνο έξι ομάδες και ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, με εξαίρεση ένα ματς της Νορμπέλο που εκκρεμεί. Η ομάδα, όμως, έχει δώσει στο μεταξύ δύο αγώνες από τον δεύτερο γύρο και είχε μία νίκη και μία ήττα. Αρχικά, έχασε 4-0 σετ στην έδρα της από την Κάστελ Γκοφρέντο. Ήταν ματς για την έκτη αγωνιστική, με την Τόλιου να είναι απούσα.

Την Κυριακή, η ομάδα της Σαρδηνίας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπανιολέζε για την έβδομη αγωνιστική και επικράτησε με 4-2 σετ. Η 26χρονη πρωταθλήτρια ήταν πρωταγωνίστρια με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο τρίτο στη σειρά ματς, έκαμψε τη Βερόνικα Μοσκόνι με 3-1 σετ και στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ξεπερνώντας την κινεζικής καταγωγής Τιαν Γινγκ με 3-2 και το πέμπτο σετ να λήγει 16-14.

Το αναβληθέν παιχνίδι του πρώτου γύρου είναι εκείνο με την Έπραν εκτός έδρας.Ύστερα από έξι ματς, η Νορμπέλο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*