Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Με αντίθετη… ψυχολογία Άρης και Ολυμπιακός

Με αντίθετη… ψυχολογία Άρης και Ολυμπιακός

Από τη Βιτόρια στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός.

Λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπασκόνια και το 4/4 στην Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Nick Galis Hall» τον Άρη (24/10, 19:15, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ΕΡΤ3), για την 3η αγωνιστικής της Basket League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι στο 2-0 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη οι «κίτρινοι» στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θέλει να διατηρήσει το καλό μομέντουμ που έχει και ενόψει του δύσκολου ματς με τη Μονακό που ακολουθεί (27/10, 19:45), στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα. Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ακολούθησε κανονικά την αποστολή στη συμπρωτεύουσα. Ο αρχηγός των Πειραιωτών μπήκε στα… πιτς παραμονές του ματς της πρεμιέρας της Basket League και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, εξαιτίας μίας τενοντίτιδας.

Αντίθετα, εκτός για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Γάλλο γίγαντα για να πάρει «ανάσες». Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη, ο Άρης είναι σε μία δύσκολη συγκυρία αυτή την στιγμή. Οι «κίτρινοι» έρχονται από τη συντριβή (88-66) στο «αιώνιο» ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική, στην Πυλαία. Όπως είναι φυσικό, το αποτέλεσμα αυτό κλόνισε κάπως την ψυχολογία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος έχει και δύο σημαντικούς «πονοκεφάλους» στο αγωνιστικό κομμάτι.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Βασίλης Καββαδάς και Βασίλης Τολιόπουλος. Ο διεθνής σέντερ δύσκολα αναμένεται να είναι στη διάθεση του Άρη, ενώ ο 26χρονος γκαρντ έχει περισσότερες πιθανότητες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσαρούχα, Θεονάς και Χριστινάκης.

Οι αριθμοί:

Άρης-Ολυμπιακός: Η προαναγγελία

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*