Home / Άλλα Σπόρ / Μερική ρήξη στον αχίλλειο ο Γκιώνης, μένει δυόμιση μήνες εκτός δράσης

Μερική ρήξη στον αχίλλειο ο Γκιώνης, μένει δυόμιση μήνες εκτός δράσης

Μπορεί ο Παναγιώτης Γκιώνης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δεξί πόδι, να σταμάτησε πρόωρα τον αγώνα του στα ημιτελικά της πολωνικής Λίγκας την περασμένη Παρασκευή και ακολούθως να έχασε τη ρεβάνς, όμως η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα δεν έδειξε μεγάλη ζημιά.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα η διάγνωση είναι μερική ρήξη χαμηλά στον τένοντα, κάτι που μεταφράζεται σε δύο με δυόμιση μήνες εκτός δράσης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας δεν θα ενισχύσει την Μπογκόρια στον τελικό του πολωνικού πρωταθλήματος στις 5 Ιουνίου, θα χάσει και δύο διεθνή τουρνουά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όμως το ενθαρρυντικό είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί έτοιμος για την αρχή της επόμενης περιόδου τη στιγμή που ανησυχούσε για σοβαρότερο πρόβλημα.

Σημαντικό, επίσης, να τονιστεί ότι, συγκριτικά με πριν, ο αχίλλειος εξωτερικά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, όπως του τόνισαν οι γιατροί και ο συγκεκριμένος τραυματισμός προέκυψε καθαρά από μία άτυχη στιγμή κι έγινε εσωτερικά.

Ο Γκιώνης άρχισε ήδη αγωγή κι έχει φορέσει την ειδική μπότα που κρατάει το πόδι σταθερό για να δέσουν οι ίνες του τένοντα. Θα τη φοράει για έναν μήνα, παράλληλα θ’ ακολουθήσει κι ένα είδος θεραπείας και μετά θα κάνει έναν έλεγχο μαγνητικής για να βγάλει την μπότα και ν’ αρχίσει ενδυνάμωση.

Για αρχή, χάνει τον τελικό της πολωνικής Λίγκας στις 5 Ιουνίου και ακολούθως μένει σίγουρα έξω από το Contender της Κροατίας, που είναι προγραμματισμένο για τα μέσα του ίδιου μήνα, όπως και το Grand Smash της Ουγγαρίας στις αρχές Ιουλίου.

Ο τοπ αμυντικός τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα του στον ημιτελικό της Μπογκόρια με την Μπάλτα Γκντανσκ. Ήταν στο δεύτερο σετ με αντίπαλο τον Πολωνό Τόμασουκ όταν σε ένα ράλι κόλλησε το πόδι του κάτω. Ολοκλήρωσε το ματς με πόνους, δεν έδωσε το δεύτερο ατομικό ματς και απουσίασε από τη ρεβάνς.

Είναι η τρίτη φορά μέσα στην τρέχουσα περίοδο που μένει εκτός αγώνων για ικανό χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος στον αχίλλειο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*