Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μελίσσας: «Κοιτάμε μόνο το παρόν, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Μελίσσας: «Κοιτάμε μόνο το παρόν, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Ο Νίκος Μελίσσας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού (1-0), με τον κίπερ των γηπεδούχων να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να σταματά σχεδόν μόνος του το «τριφύλλι».

Αξιοσημείωτος ήταν ο τρόπος που βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα και το παιχνίδι που έπαιξε η τύχη, αφού ο βασικός κίπερ της ομάδας Κνετ έμεινε εκτός επειδή κάηκε με μια… μπριζόλα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ο 27χρονος τερματοφύλακας έχασε και ένα δόντι, μετά από χτύπημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μελίσσα στο ραδιόφωνο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:



Για το γεγονός πως βρίσκεται στον πάγκο και ο περίεργος τρόπος με τον οποίο βρέθηκε στην ενδεκάδα: «Όχι είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που έγινε. Αυτός ήταν ο στόχος μου να παίζω όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι η στιγμή, οι συγκυρίες, η τύχη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, πρέπει να παλεύεις συνεχεία. Με τον Παναιτωλικό έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο».



Για το αν περίμεναν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό για εμάς, κάτι σαν τελικός και πάμε για τους βαθμούς. Μπαίνουμε με το μαχαίρι στα δόντια και κυνηγάμε το αποτέλεσμα σε κάθε ματς. Την Κυριακή έχουμε σημαντικό και κομβικό παιχνίδι (ΑΕΛ). Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, από εκεί και πέρα όμως έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο, αυτό θα ακολουθήσουμε πιστά, δεν θα ξεφύγουμε από αυτό και όπου βγει».

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα. Καλώς η κακώς και ο τερματοφύλακας μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Βοήθησα και εγώ όποτε χρειάστηκε. Προσπαθείς πάντα να καλύψεις το μεγάλο μέρος της εστίας και σίγουρα χρειάζεσαι τύχη».



Για το αν θα αποφύγει τον υποβιβασμό η ομάδα: «Δεν κοιτάμε το μέλλον, κοιτάμε το τώρα. Έχουμε ακόμα δέκα τελικούς, είμαστε σε καλή φάση τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος: «Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης έχουν πολύ καλές ομάδες. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες που θα πάνε στα πλέι άουτ θα παίξουν παιχνίδια ζωής και θανάτου. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η τακτική και η ποιότητα σε εκείνα τα παιχνίδια, όσο το πάθος και το αποτέλεσμα που κυνηγάς».

Για τον προπονητή του, Τραϊανό Δέλλα: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα στην καριέρα του. Προσπαθεί να μας βοηθήσει, να μας καθοδηγήσει, να μας κάνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο, είτε αγωνιζόμαστε βασικοί είτε βρισκόμαστε στον πάγκο».

Για το μέλλον του και αν θα μείνει στον Παναιτωλικό: «Δεν στο εγγυάται κάνεις. Παίζει ρόλο η τύχη, οι επιλογές του προπονητή. Για αυτό ήρθα στον Παναιτωλικό για να παίζω βασικός. Δεν το έχω πετύχει όσο θα ήθελα ακόμα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν συζητήσεις στο τέλος με την ομάδα. Κοιτάμε τα επόμενα δέκα παιχνίδια και από εκεί και πέρα βλέπουμε το τι θα γίνει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*