Home / Άλλα Σπόρ / Μεγάλη νίκη με Νίνου η Εθνική πόλο γυναικών

Μεγάλη νίκη με Νίνου η Εθνική πόλο γυναικών

Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε την ισχυρή Ολλανδία 16-15 στη Βουδαπέστη στα προκριματικά του World League και περιμένει αν υθα συνεχίσει στο θεσμό, σε ένα ματς με πολλές ανατροπές και την Ειρήνη Νίνου πρωταγωνίστρια, αφού ισοφάρισε και σε 15-15.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε ξανά τον καλό του εαυτό μετά τον αποκλεισμό από το Προολυμπιακό τουρνουά. Η Ελλάδα έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, αλλά δεν έχει άλλο παιχνίδι μπροστά της και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στις αναμετρήσεις της Ολλανδίας και της Ρωσίας για να περάσει στην τελική φάση.

Στο 1:11 πριν από τη λήξη, η Ξενάκη κέρδισε ποινή και η Εθνική έπαιξε με παίκτρια παραπάνω, οπότε η Νίνου ισοφάρισε σε 15-15 στα 52”. Με μια άμυνα της Μυριοκεφαλιτάκη στα 2 μέτρα, η Εθνική έκλεψε την μπάλα και η Νίνου με τρομερό σουτ buzzer bieter έδωσε τη νίκη.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική είχε χάσει τη Χριστίνα Τσουκαλά με τρεις ποινές.

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής και MVP της αναμέτρησης ήταν η Ελευθεριάδου με 4 γκολ, ενώ ακολούθησαν Νίνου και Ξενάκη με 3.

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-5, 5-3, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη

Οι σκόρερ της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (Άρνο Χαβένγκα): Κένινγκ 3, Σλίκινγκ 3, Γουλβς 2, Τεν Μπρόεκ 2, Βαν Ντε Κράατς 2, Κούλχαας 1, Βαν ντερ Σλούτ 1, Στόμθορστ 1

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*