Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ματς για όλα τα γούστα στη Σούπερ Λίγκα

Ματς για όλα τα γούστα στη Σούπερ Λίγκα

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, της πρώτης από τις εμβόλιμες αγωνιστικές που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην πρώτη… δόση της 15ης αγωνιστικής η αρχή γίνεται στις 3 το μεσημέρι, όταν ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «πράσινοι», με τα γνωστά προβλήματά τους, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ στις 17:15 υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Την ίδια ώρα, έχουν την ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΣ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς με τους οποίους θα πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει τη φετινή σεζόν.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, στη μάχη που θα δώσουν για την κατάκτηση του 46ου τίτλου της ιστορίας τους.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Η επόμενη (16η) αγωνιστική

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*