Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μανδάς: «Η ομάδα αξίζει να τερματίσει ψηλά»

Μανδάς: «Η ομάδα αξίζει να τερματίσει ψηλά»

Το Σάββατο 19/3 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική των playout της Super League, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών, Χρήστο Μανδά, να μιλάει για τον στόχο της ομάδας να τερματίσει στην πρώτη θέση των playout.

Τονίζει επίσης, πως και ο ίδιος περιμένει πώς και πώς να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις, για να το πετύχει αυτό.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα η ομάδα έχει μια μικρή πίκρα που δεν μπήκε στα playoff, θέλει την πρώτη θέση στα playout και είναι κάτι που αξίζει στην ομάδα να τερματίσει ψηλά. Είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και το έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα είναι η ηρεμία που βγάζει μέσα στο γήπεδο και ότι έχει όρεξη σε κάθε παιχνίδι να παίζει σωστά ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι, δείχνει από το πρώτο λεπτό ότι θέλει να πάρει την νίκη.

Από τις πιο δυνατές έδρες είναι η έδρα του ΟΦΗ, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σίγουρα και στα εκτός έδρας, πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλά, αλλά ειδικά μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ καλοί.

Θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα του ΟΦΗ, το σκέφτομαι συνέχεια σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να δείξω ότι είμαι έτοιμος και εύχομαι να γίνει σύντομα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θα είμαι πολύ χαρούμενος όταν γίνει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*