Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / ΜακΚίσικ: «Εδώ είναι το σπίτι μου»

ΜακΚίσικ: «Εδώ είναι το σπίτι μου»

Την ανανέωση συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του μετά το φιλικό ματς με την Λάρισα.

«Ήταν ένα παιχνίδι για να μάθουμε και εμείς για τα θύματα της Θύρας 7, είναι πάρα πολύ σημαντικό που με τη νίκη τιμήσαμε την μνήμη των παιδιών αυτών. Δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα στην EuroLeague», ανέφερε και πρόσθεσε για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Εδώ είναι το σπίτι μου! Είναι η ομάδα που θέλω να παίζω, είναι η ομάδα που θέλω να παίζω στο μέλλον! Είμαι πραγματικά χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τα επόμενα 10 παιχνίδια στην EuroLeague, διεκδικώντας την πρόκριση στα playoffs Με ήθελαν και ο προπονητής και η διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».



Τέλος απάντησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης της Ευρωλίγκας… «Είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι! Κάθε βράδυ, πριν πέσω για ύπνο, σκέφτομαι πως θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να το καταφέρουμε, να φέρουμε λίγη δόξα στον Ολυμπιακό και να το χαρούμε με τον κόσμο μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*