Home / Ποδόσφαιρο / Μακελελέ: «Αδύνατον να δουλέψω με τον Ζαρντίμ»

Μακελελέ: «Αδύνατον να δουλέψω με τον Ζαρντίμ»

Την παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ που πάντα τον θεωρούσε κίνδυνο για τη θέση του υπέδειξε ως κυριότερη αιτία για την αποχώρησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή από τη Μονακό ο Κλοντ Μακελελέ.

Μόνο αρμονική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεργασία που είχαν κατά την κοινή τους πορεία στη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον μέχρι χθες τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κλοντ Μακελελέ.

Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από το πόστο του, ο παλαίμαχος άσος μίλησε στη «L’ Equipe» με σκληρά λόγια εναντίον του τεχνικού της ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι πάντα τον θεωρούσε κίνδυνο για τη θέση του.

«Ο κόσμος λέει για πόλεμο, αλλά για μένα δεν ήταν έτσι. Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Δουλεύουμε διαφορετικά. Και η διαφορά ήταν τέτοια που ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε. Δούλεψα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τσέλσι, την Παρί. Προσαρμόστηκα παντού. Εδώ δεν μπορούσα να βρω συνοχή.

Άφησα χρόνο στον Ζαρντίμ να του δείξω ποιος είμαι. Μάθαμε ο ένας τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ήταν αδύνατον να δουλέψω μαζί του. Είχε το δικό του τρόπο δουλειάς. Δεν ήθελε ποτέ να ξεφύγει από αυτό και ποτέ δεν δουλέψαμε μαζί. Έπρεπε να καταλάβει ότι δεν ήμουν κίνδυνος, αλλά παρέμεινε κλειστός. Δεν είμαι ενοχλημένος. Απλά δεν ταιριάζαμε».

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*