Home / Χωρίς κατηγορία / Μάρκοβιτς: «Στον Ολυμπιακό κάθε μέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι νέο»
Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναφέρθηκε στην παρουσία του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στους στόχους που έχει για φέτος, αλλά και στην σερβική αποικία των «ερυθρόλευκων».

Μάρκοβιτς: «Στον Ολυμπιακό κάθε μέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι νέο»

Μετά τον περσινό δανεισμό του στην Παρτιζάν, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς επέστρεψε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, ο 21χρονος στόπερ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα μέχρι στιγμής φιλικά των «ερυθρόλευκων», ενώ και στις προπονήσεις δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο νεαρός Σέρβος μίλησε για την προετοιμασία, τους στόχους που έχει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και τη σερβική αποικία που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς:



Για το αν απολαμβάνει την προετοιμασία: «Είναι πολύ ωραίο να είμαι και πάλι εδώ, καθώς ήμουν δανεικός για έναν χρόνο. Απολαμβάνω την παρουσία μου στο ρόστερ του Ολυμπιακού».

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του που πιστεύει πως χρειάζεται βελτίωση: «Στον Ολυμπιακό κάθε μέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι νέο. Πρέπει να βελτιώνεσαι καθημερινά. Είμαι 21 ετών και έχω πολλά πράγματα να μάθω και να βελτιώσω».

Για το ποιοι συμπαίκτες του τον βοηθούν: «Όλοι με βοηθούν, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με σπουδαία καριέρα, όπως ο Σωκράτης ή ο Αβραάμ. Μαθαίνω απ΄όλους. Από τον κάθε έναν παίρνω και κάποιο στοιχείο».

Για τις συμβουλές που παίρνει από τους συμπαίκτες του: «Μου μιλούν αρκετά για τις κινήσεις μου μέσα στο παιχνίδι. Πότε να μαρκάρω, πότε να σταματήσω τον αντίπαλο».

Για τους φετινούς του στόχους: «Θα ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στο Champions League».

Για το πόσο άλλαξε σαν παίκτης την προηγούμενη σεζόν: «Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι όλη τη χρονιά, σε όλα τα παιχνίδια. Έπαιξα 30 παιχνίδια στην Παρτίζαν την περασμένη σεζόν και είμαι σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Πριν από δύο χρόνια είχαν έρθει στον Ολυμπιακό μόνο με τέσσερα ματς σε έξι μήνες. Τώρα είμαι έτοιμος να παίξω».



Για το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί το ίνδαλμά του: «Ο Σέρχιο Ράμος».

Για τη σερβική «τριάδα» του Ολυμπιακού (Μάρκοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς): «Ο Νίκολα Τσούμιτς έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς είχε ασίστ και σκόραρε. Είναι πολύ ωραίο να έχεις στην ομάδα κάποιον από τη χώρα σου που μιλάει την ίδια γλώσσα. Εδώ με τον Ραντζέλοβιτς και τον Τσούμιτς έχουμε αρκετό κοινό χρόνο και κάνουμε όλα τα πράγματα μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*