Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μάικ Τζέιμς σε φίλο του Παναθηναϊκού: «Έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό»

Μάικ Τζέιμς σε φίλο του Παναθηναϊκού: «Έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό»

Μετά το πέρασμά του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Ρωσία εκεί όπου κάνει ατομικές προπονήσεις στη Μόσχα.

Ο 31χρονος γκαρντ δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις που διατηρεί τόσο με τον ρωσικό σύλλογο όσο και με τον Δημήτρη Ιτούδη είναι τέτοιες που φαντάζει απίθανο να συνεχίσει να και τη νέα σεζόν στην στην «ομάδα του στρατού». Ουσιαστικά, ο εκρηκτικός γκαρντ περιμένει καρτερικά την αποδέσμευσή του ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, είτε στην Ευρώπη, είτε στο ΝΒΑ.

Σε απάντησή του πάντως σε σχόλια στο twitter, ο Μάικ Τζέιμς ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στα πλάνα του. Συγκεκριμένα, μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε, ο Αμερικανός άσος τόνισε πως έχει ολοκληρώσει την θητεία του στους «πράσινους», έπειτα από την επιτυχημένη διετία του στην ομάδα. Μάλιστα, όπως τόνισε αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αφού έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ενώ μετά από την ολοκλήρωσή του σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.



Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*