Home / Μπάσκετ / NBA / Μάικ Τζέιμς: «Σίγουρος για τον αποκλεισμό των Νετς ο Ντουράντ, γι’ αυτό ήρθε στο Μονακό-Ολυμπιακός!»

Μάικ Τζέιμς: «Σίγουρος για τον αποκλεισμό των Νετς ο Ντουράντ, γι’ αυτό ήρθε στο Μονακό-Ολυμπιακός!»

Σίγουρος για τον αποκλεισμό των Νετς από τους Σέλτικς, στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, ήταν ο Κέβιν Ντουράντ, όπως αποκάλυψε ο Μάικ Τζέιμς σε συζήτηση με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, στο «Players Choice podcast»!

Σε κάποια στιγμή, λοιπόν, ο γκαρντ του Ολυμπιακού ρώτησε τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού για τη σχέση του με τον Κέβιν Ντουράντ: «Όταν πήγα στους Νετς ήξερα μόνο τον Μπλέικ Γκρίφιν. Ο Ντουράντ ήταν από εκείνους που έπεισαν την ομάδα να υπογράψω. Οπότε, όταν πήγα στην ομάδα, είδα ότι έχουμε πολλά κοινά πράγματα που μας αρέσουν. Έτσι, κάναμε παρέα, μιλήσουμε και ήρθαμε πιο κοντά», είπε αρχικά ο γκαρντ της Μονακό και πρόσθεσε:

«Όταν επέστρεψα στην Ευρώπη, είπαμε ότι όποιος τελειώσει πιο γρήγορα τη σεζόν του, τότε θα πάει να παρακολουθήσει τον άλλον. Περίμενα, λοιπόν, ότι εκείνος θα πάει στους Τελικούς του ΝΒΑ, εγώ θα παίξω τελικούς στη Γαλλία, οπότε θα ήταν δύσκολο. Στη συνέχεια, όταν οι Νετς έκαναν απανωτές ήττες, τον κάλεσα μία ημέρα στο τηλέφωνο και του είπα ότι: “Θα έρθεις να με δεις στα playoffs μου έτσι;” και μετά εκείνος μου είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνει. Ωστόσο, περίπου μία εβδομάδα αργότερα και λίγο πριν ξεκινήσουν τα playoffs της Ευρωλίγκας, με κάλεσε εκείνος και μου είπε: “Σε μερικές εβδομάδες θα έρθω να σε δω. Εμείς θα χάσουμε!». Πράγμα που έγινε και έτσι ο σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν παρακολούθησε από κοντά στο Πριγκιπάτο το τέταρτο ματς των playoffs της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.

Επίσης, ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι ο «KD» επέστρεψε στις ΗΠΑ με ιδιωτική πτήση και ότι δεν πήγε αρχικά με τον ίδιο τρόπο στο Μονακό, καθώς είχε εκνευριστεί με το υψηλό κόστος των ναύλων!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*