Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λυκογιάννης: «Ήταν μια πάρα πολύ εύκολη απόφαση»

Λυκογιάννης: «Ήταν μια πάρα πολύ εύκολη απόφαση»

ΠΑΟΚ και Άρης Λυκογιάννης θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2024, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με δηλώσεις του στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο 51χρονος κόουτς τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή και πως ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για τον ίδιο η παραμονή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Ήταν μία απόφαση πάρα πολύ εύκολη, έτσι όπως εξελίχθηκαν οι μεταξύ μας συζητήσεις. Είχαμε πει, εδώ και αρκετό καιρό ότι θα έπρεπε να κάνουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για το μέλλον. Αυτό το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα. Εκεί μίλησα περισσότερο εγώ, ζητώντας κάποια πράγματα και τώρα οριστικοποιήσαμε τις λεπτομέρειες όλων αυτών που είχαμε συζητήσει την περασμένη εβδομάδα.

Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απόλυτα ευχαριστημένος που οι ιδέες και οι απόψεις μας για το πώς πρέπει να πορευτεί η ομάδα και αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά και σε όλα τα επίπεδα ταυτίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, Και αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας, Βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα στη συγκεκριμένη ομάδα, ταίριαξα πολύ γρήγορα όχι μόνο με τον κ.Χατζόπουλο, αλλά με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

«Σε πρώτη φάση αυτό που με απασχολεί είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Από εκεί και πέρα, με ηρεμία και με καθαρό μυαλό, όταν θα έρθει η χρονική στιγμή να οργανώσουμε την επόμενη σεζόν θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε και με τις συνθήκες που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πάντα όταν είσαι σε μία ομάδα που έχει πίσω κόσμο, παρελθόν, τίτλους, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη φιλοδοξία να πετύχεις πράγματα. Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και με τον ίδιο σωστό τρόπο που λειτουργεί η ομάδα αυτή τη στιγμή και μπαίνει σε μία κανονικότητα και οργανωτικά και οικονομικά, με τον ίδιο τρόπο να πορευτούμε και στο μέλλον. Και με γνώμονα αυτό, νομίζω όλα θα πάνε καλά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*