Home / Μπάσκετ / NBA / Λεμπρόν Τζέιμς: Διέγραψε tweet κατά αστυνομικού που έλεγε «είσαι ο επόμενος»

Λεμπρόν Τζέιμς: Διέγραψε tweet κατά αστυνομικού που έλεγε «είσαι ο επόμενος»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε την οργή του στο άκουσμα της είδησης πως ένας ακόμη Αφροαμερικανός, η 16χρονη ΜαΚία Μπράιαντ στην πατρίδα του, το Οχάιο, έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς λευκού αστυνομικού.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς πόσταρε τη φωτογραφία του αστυνομικού, Νίκολας Ρίερντον, αναφέροντας «είσαι ο επόμενος # απόδοση ευθυνών» αφήνοντας να εννοηθεί πως θα είναι ο επόμενος που θα καταδικαστεί μετά τον αστυνομικό που δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Λεμπρόν πάντως διέγραψε σύντομα το tweet του και ανασκεύασε. «Ο θυμός δεν κάνει σε κανέναν από μας καλό κι αυτό αφορά και εμένα. Η συγκέντρωση όλων των γεγονότων και η μόρφωση αρκεί. Η οργή μου παραμένει για ό,τι έγινε σε αυτό το μικρό κορίτσι. Τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και η δικαιοσύνη θα κυριαρχήσει στο τέλος», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι τόσο κουρασμένος, γαμώτο, να βλέπω μαύρους να σκοτώνονται από την αστυνομία. Κατέβασα το tweet μου γιατί κάποιοι το χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν περισσότερο μίσος. Δεν έχει να κάνει με τον αστυνομικό, αλλά με ολόκληρο το σύστημα και πάντα εκμεταλλεύονται τα λόγια μας για να παράγουν περισσότερο ρατσισμό. Ζητώ απεγνωσμένα περισσότερη απόδοση ευθυνών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*