Home / Αυτοκίνητο / F1 / Λεκλέρ: «Δεν περίμενα να πάρω την pole, νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς»

Λεκλέρ: «Δεν περίμενα να πάρω την pole, νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς»

Ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari του θα ξεκινήσουν ως πρωτοπόροι το αυριανό (12/6) Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, με τον Μονεγάσκο να είναι ταχύτερος από Φερστάπεν και Πέρες, παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη pole position του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος των κατακτήριων, ο 24χρονος ανέφερε πως αισθάνεται υπέροχα, αφού δεν περίμενε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και είχε την εντύπωση πως τα μονοθέσια της Red Bull είναι ταχύτερα στο Μπακού.

«Νιώθω υπέροχα! Προφανώς όλες οι pole positions χαρίζουν ευχάριστα συναισθήματα αλλά αυτή, δεν την περίμενα. Νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς εδώ. Αυτή την εντύπωση είχα μετά το Q1 και το Q2. Στο τέλος όλα λειτούργησαν ιδανικά την κατάλληλη στιγμή, έκανα έναν καλό γύρο και είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε αρχικά, ο Λεκλέρ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, λέγοντας:

«Ανυπομονώ για αύριο! Θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί από πολλούς παράγοντες. Η διαχείριση των ελαστικών παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Στη Βαρκελώνη και στο Μονακό νομίζω πως τα είχαμε πάει καλά σε αυτό τον τομέα και γενικά ο ρυθμός μας στους αγώνες έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι μετά την εισαγωγή των αναβαθμίσεων στο μονοθέσιό μας. Περιμένω με ενδιαφέρον να δω αν θα συμβεί το ίδιο κι εδώ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*