Home / Μπάσκετ / Euroleague / Λαρεντζάκης: «Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο»

Λαρεντζάκης: «Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκηγς τόνισε πως ήθελαν τη νίκη για να κάνουν ένα βήμα μπροστά στη διοργάνωση και στάθηκε στη συγκέντρωση στην άμυνα και στην ενέργεια, τόνισε πως έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πως έχει δουλέψει ατομικά και εξήρε τους Σλούκα και Σπανούλη.

Αναλυτικά: «Είχαμε μιλήσει και στα αποδυτήρια. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Πρέπει όλοι να κάνουμε βήμα μπροστά. Στον δεύτερο γύρο τα παιχνίδια μετράνε διπλά και τις ομάδες με τους ίδιους στόχους πρέπει να τις νικάμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, αποδώσαμε καλό μπάσκετ και νικήσαμε δίκαια.

Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και συγκέντρωσης. Αν ακολουθήσεις τους κανόνες, όλα πάνε καλά. Αν έχεις θέληση και ενέργεια θα βοηθηθείς από τους συμπαίκτες σου. Έτυχε να είμαι εγώ πάνω στον Ουίλμπεκιν. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα νίκησε.

Θέλει συγκέντρωση, υπομονή και πίστη στον εαυτό σου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, θέλω να δίνω το 100% για να νικά η ομάδα. Κάποιες φορές γίνεται, κάποιες όχι. Το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε.

Από τον Μάιο που ήρθα στον Ολυμπιακό έχω δουλέψει πολύ ατομικά. Οι βοηθοί του θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτήν την πάσα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτή η φάση βγήκε από δουλειά. Βγήκε από το ταλέντο και το ένστικτο.

Δεν είναι μόνο ο Σλούκας. Όταν είσαι συμπαίκτης με τον Σλούκα, τον Σπανούλη, θα πάρεις πράγματα από αυτόν. Και μόνο που σου μιλάει και σου δίνει δύο συμβουλές, παίρνεις πράγματα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*