Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Κρέμασε τα παπούτσια του επειδή δεν μπορούσε να φάει!

Κρέμασε τα παπούτσια του επειδή δεν μπορούσε να φάει!

Ο Σέρζιο Πίντο αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του για τον πλέον απίθανο λόγο. Διαβάστε γιατί.

Μια καθ’ όλα αξιοπρεπής καριέρα υποχρεώνεται σε άδοξο φινάλε. Ο Σέρζιο Πίντο, που αγωνίστηκε σε Σάλκε, Άαχεν, Ανόβερο, Λεβάντε και Φορτούνα, υποχρεώνεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο επειδή δεν μπορεί να φάει!

Ο Πορτογάλος ακραίος τον Οκτώβριο του 2014 και στον αγώνα της Φορτούνα με την Ίνγκολσταντ δέχτηκε ένα σουτ στο πρόσωπο από κοντινή απόσταση. Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι, αλλά η βλάβη δεν μπορούσε να διορθωθεί με βίδες, επειδή ήταν κοντά στους συνδέσμους. Οι γιατροί αποφάσισαν πως θα πρέπει το οστό να «θρέψει» φυσιολογικά, αλλά πέντε εβδομάδες μετά-επιστρέφοντας γρήγορα στα γήπεδα-τραυματίστηκε ξανά σε μία ανάλογη φάση στην προπόνηση. Υπέστη νέο κάταγμα και έκτοτε η γνάθος του δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Πλέον δεν μπορεί να τραφεί κανονικά και να διατηρήσει το σώμα του στα επίπεδα που απαιτούνται για να συνεχίσει-στα 35 του-την επαγγελματική του καριέρα.

«Θα ήθελα να αποφασίσω εγώ πότε θα σταματήσω, αλλά αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Πρέπει να το αποδεχτώ. Είναι ένας τραυματισμός που με υποχρεώνει να σταματήσω. Πλέον είναι αδύνατο να φάω κανονική τροφή. Δεν μπορώ να δαγκώσω σκληρή τροφή ή να τη μασήσω. Παίρνω κάποια φάρμακα και θα πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό για να διορθωθεί η ζημιά αυτή. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να πάρω κανένα ακόμη ρίσκο», δήλωσε ο Πίντο.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*