Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κοντά σε Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός, ανοιχτό και για Σιόβα

Κοντά σε Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός, ανοιχτό και για Σιόβα

Την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία απόκτησης ελεύθερων παικτών για τις ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κάνει όχι μία, αλλά ίσως και δύο προσθήκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες και οι πιθανότητες απόκτησης του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι πολλές. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον 31χρονο άσο, που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ κι έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, αλλά η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία. Ο μεν Πέδρο Μαρτίνς είχε στο… μάτι τον ποδοσφαιριστή από πέρσι και θεωρεί πως μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις στα άκρα της επίθεσης, παρότι έχει αρκετές επιλογές εκεί με τους Ονιεκούρου, Λόπες και Μασούρα. Ο δε Γκάρι Ροντρίγκες δεν φαίνεται να έχει στα χέρια του κάποια καλύτερη προοπτική από αυτή του Ολυμπιακού.

Πέρα από την υπόθεση αυτή, για τους πρωταθλητές είναι ανοιχτό και το θέμα του Δημήτρη Σιόβα. Η περίπτωση αυτή υπάρχει στο τραπέζι εδώ και μέρες, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ουέσκα. Ο 33χρονος άσος έχει κάποιες προτάσεις από την Ισπανία, όπου έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα την τελευταία πενταετία, αλλά η πιθανότητα να γυρίσει στην Αθήνα τον εξιτάρει. Ο Ολυμπιακός είναι θεωρητικά καλυμμένος στα στόπερ με τους Παπασταθόπουλο, Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς αλλά και τον Σεμέδο να παραμένει μέλος της ομάδας (ενώ υπάρχουν και οι Κινκουέ και Καλογερόπουλος που είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας). Όμως ο Σιόβας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με παρελθόν στην ομάδα και δεν είναι απίθανο να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*