Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Κλείνει Ναϊνγκολάν η Τσέλσι

Κλείνει Ναϊνγκολάν η Τσέλσι

Στη Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, με τους Λονδρέζους να έχουν καταθέσει πρόταση στη Ρόμα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των Ιταλών.

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή φαίνεται να βρίσκεται η Τσέλσι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία των «μπλε» με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Το ποσό που έχουν προσφέρει οι Λονδρέζοι ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ και οι Ρωμαίοι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι αρκετά καλή ώστε να την αποδεχτούν. Επίσης, εκτός από τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα και ο Τύπος στο Νησί αναφέρει πως απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τη Δευτέρα μετά το τέλος του παιχνιδιού της Ρόμα με τη Νάπολι ζητήθηκε από τον διευθυντή της ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι, να τοποθετηθεί για το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον Βέλγο διεθνή.

«Δεν γνωρίζω κάτι, ούτε έχω μιλήσει με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ναϊνγκολάν είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, μία ισχυρή προσωπικότητα και είναι λογικό να ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για εκείνον. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στην ουσία έχει αλλάξει τη θέση που αγωνιζόταν, έχει ένα πιο επιθετικό ρόλο στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*