Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κλήθηκαν στην εθνική Ρουμανίας Αλιμπέκ και Ροτάριου

Κλήθηκαν στην εθνική Ρουμανίας Αλιμπέκ και Ροτάριου

Για ακόμα μία φορά στην αποστολή της εθνικής Ρουμανίας θα είναι οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου, με τον Ατρόμητο να ανακοινώνει το προσκλητήριο που έλαβαν οι δύο ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά:

Το «παρών» στην εθνική Ρουμανίας θα δώσουν οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου, αποτελώντας σταθερά μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους.

Η εθνική Ρουμανίας θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Nations League, το Μαυροβούνιο (4/6, 14/6), τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/6) και τη Φινλανδία (11/6) και οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου θα βρίσκονται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Σημειώνεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν κανονικά στις κλήσεις και για τα προηγούμενα ματς της εθνικής Ρουμανίας κόντρα σε Ελλάδα και Ισραήλ, με τον Ροτάριου να μην ταξιδεύει τελικά λόγω τραυματισμού.

*Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση, όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στη Λαμία θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*