Home / Μπάσκετ / NBA / Κιντ: “Ο Αντετοκούνμπο θέλει να γίνει ηγέτης, θέλει να γίνει ο καλύτερος”

Κιντ: “Ο Αντετοκούνμπο θέλει να γίνει ηγέτης, θέλει να γίνει ο καλύτερος”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ.

“Έχει περάσει καιρός, ίσως να είναι από την rookie season μου, που η ομάδα μου δεν μπαίνει στην κουβέντα για τα πλέι οφ. Αλλά, υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω καλύτερα ως προπονητής και αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα. Θέλω να γίνω καλύτερος προπονητικά και να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες να εξελιχθούν και να βελτιωθούν” ήταν τα πρώτα λόγια του Κιντ, ο οποίος πρόσθεσε:

“Νομίζω πως μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να πας δύο μπροστά. Αυτή τη στιγμή, οι παίκτες μας εξελίσσονται, ειδικά όταν μιλάς για τον Κρις Μίντλετον, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζαμπάρι Πάρκερ. Έρχονται από ένα μακρύ δρόμο, από την αρχή των προπονητικών καμπ. Πλέον, το θέμα είναι να συνεχίσουν να πιέζονται για να βελτιώνονται»”.

Για τον Αντετοκούνμπο σχολίασε: “Πιστεύω πως ήταν πολύ καλύτερος από άλλες φορές. Ωριμάζει, καταλαβαίνει τη θέση του και παίζει πιο σωστά. Ξοδεύουμε αρκετό χρόνο μαζί και ρωτάει πολλά για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι έτοιμος γι’ αυτό. Θέλει να γίνει ηγέτης, θέλει να γίνει ο καλύτερος. Αυτά που έχει κάνει από στατιστικής πλευράς, από τότε που ανέλαβε αυτή τη θέση, είναι εκτός των συνηθισμένων στάνταρντς του”.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*