Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Κεχαγιάς: «Να βγάλουμε παιδιά για την μεγάλη ομάδα»

Κεχαγιάς: «Να βγάλουμε παιδιά για την μεγάλη ομάδα»

Ο Νίκος Κεχαγιάς επέστρεψε στην Ξάνθη και μίλησε για τους στόχους που έχει αυτός και η διοίκηση, η οποία δεν είναι άλλη από το να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

«Μου έγινε μία πρόταση από την Ξάνθη, την αξιολόγησα και θεώρησα ότι είναι γνώριμο το περιβάλλον. Η καινούργια διοίκηση αποτελείται από αξιόλογα άτομα και υπάρχει πλάνο και όραμα. Είχαμε κοινή φιλοσοφία και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί.

Ήταν μία δύσκολη περίοδος για τα τμήματα υποδομής. Το μόνο που μπορεί να γίνει το επόμενο διάστημα είναι να διαμορφωθεί το ρόστερ των ακαδημιών και να καλέσουμε παιδιά για να στελεχώσουμε τα τμήματα. Θα πρέπει να επιδιώξουμε να βγάλουμε παιδιά που θα βρεθούν αργότερα στη μεγάλη ομάδα. Έτσι θα είναι βιώσιμη η ομάδα. Πρέπει οι προπονητές των πρώτων ομάδων να εμπιστευτούν τα νεαρά παιδιά. Είδαμε τα παραδείγματα των Τζόλη και Τσιγγάρα», είπε αρχικά ο Νίκος Κεχαγιάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον νέο τεχνικό των Θρακιωτών, τον Tζέιμι Μονρόε, σχολίασε: «Είναι 38 χρονών ο προπονητής μας και έχει δουλέψει με μικρές ηλικίες, πιστεύει στα νεαρά παιδιά. Η Ξάνθη βρίσκεται για άλλους λόγους στη Σούπερ Λιγκ 2, πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ 1. Ταυτόχρονα με τον στόχο της ανόδου θα πρέπει να βγαίνουν και παιδιά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*