Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Οι δύο… κατηγορίες των στόχων της ΑΕΚ-Πιθανώς σέντερ φορ ο Άμραμπατ την Κυριακή»

Κετσετζόγλου: «Οι δύο… κατηγορίες των στόχων της ΑΕΚ-Πιθανώς σέντερ φορ ο Άμραμπατ την Κυριακή»

Τα δεδομένα για την αναζήτηση μέσου που γίνεται από την ΑΕΚ παρέθεσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Στα μεταγραφικά δύσκολα θα έχουμε κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν ονόματα, που χωρίζονται σε δύο ‘κατηγορίες’. Η μια είναι με παίκτες που μπορεί να τους πάρει πιο εύκολα τώρα αλλά πιο δύσκολα θα τους αγοράσει το καλοκαίρι, ενώ η άλλη είναι με παίκτες που οι ομάδες τους θέλουν να τους πουλήσουν. Η ΑΕΚ θα προτιμούσε να αποκτήσει κάποιον δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο στρατηγικός στόχος είναι να πάρει έναν παίκτη και για το μέλλον, αλλά αν στερέψουν οι επιλογές, μπορεί να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι πιο δύσκολο να τον αγοράσει το καλοκαίρι. Το βασικό είναι να μπορεί ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να παίξει άμεσα και να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες», ανέφερε.

Σχετικά με τα πλάνα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, είπε: «Υπάρχουν πιθανότητες παρότι θα λείπει ο Αραούχο να μην παίξει από την αρχή ο Ανσαριφάρντ και να ξεκινήσει μπροστά ο Άμραμπατ, που πήγε καλά ως φορ στη Λαμία και μπορεί να πιέσει καλά ψηλά. Για το κέντρο, θα δώσω ένα προβάδισμα στον Λε Ταλέκ για παρτενέρ του Σιμόες αφού λείπει ο Σιμάνσκι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*