Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Κετσετζόγλου: «Αν η ΑΕΚ προηγηθεί θα αγχώσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Κετσετζόγλου: «Αν η ΑΕΚ προηγηθεί θα αγχώσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Σημαντικό για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου είναι να προηγηθεί απόψε απέναντι στον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-1 στο ΟΑΚΑ.

«Αν η ΑΕΚ προηγηθεί το άγχος για τον γηπεδούχο γίνεται πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το πάει συντηρητικά το παιχνίδι», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όσο για το πώς θα παραταχθεί η «Ένωση»; «Ο Χιμένεθ έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Και τετράδα και τριάδα, ακόμη και τον Νταντσένκο δεξί εξτρέμ. Για το τέρμα έχει προβάδισμα ο Τσιντώτας. Ο Λόπες θα παίξει αριστερά και ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά. Αν παίξει με δύο στόπερ θα είναι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι, αν είναι με τρεις θα παίξει ο Νεντελτσιάρου. Σίγουρος στο κέντρο είναι ο Γαλανόπουλος και θα δούμε ποιον από Σιμάνσκι ή Κρίστισιτς επιλέξει. Μπροστά ο Τάνκοβιτς, ο Μάνταλος και ο Ανσαριφάρντ».

Για τον Γούτα, είπε πως «… έχει υπογράψει, ανήκει στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουν», ενώ πρόσθεσε πως «… το σκάουτινγκ για τις άλλες κινήσεις γίνεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα πρέπει να βρει αμέσως τερματοφύλακα, στόπερ και πλάγια μπακ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*