Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Άμεσα οι οριστικές εξελίξεις με Γιόνσον, το προσπαθεί για Πινέδα η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Άμεσα οι οριστικές εξελίξεις με Γιόνσον, το προσπαθεί για Πινέδα η ΑΕΚ»

Αρχή με Γκατσίνοβιτς και πάει για τους επόμενους η ΑΕΚ.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στο φετινό παζάρι και πλέον εντείνονται οι προσπάθειες για τις επόμενες κινήσεις.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα για την υπόθεση του Γιόνσον, ο οποίος έχει ζητήσει διορία από τους «κιτρινόμαυρους» με σκοπό να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, καθώς ίσως να πρόκειται για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. «Η καλύτερη πρόταση είναι της ΑΕΚ. Είναι μια πρόταση που τον εξασφαλίζει. Αύριο ή το πολύ μεθαύριο θα απαντήσει», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Πινέδα. «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις», ενώ «είναι δύσκολη περίπτωση του Βιτάο όπως έχουμε πει. Δεν βλέπω άμεσα εξέλιξη. Όπως και με τον άλλο στόπερ που θα πάει πίσω το θέμα».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έκανε επέμβαση τοποθέτησης stent, επεσήμανε ότι είναι σε πολύ κατάσταση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*