Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Κεδέρης στο sport-fm.gr: «Έχω αγνή αγάπη για την ΑΕΚ – Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές»

Κεδέρης στο sport-fm.gr: «Έχω αγνή αγάπη για την ΑΕΚ – Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές»

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ κόντρα στη Σουηδική Ίσταντς και την κατάκτηση του EHF Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της, ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε στο sport-fm.gr για τις μεγάλες και μοναδικές στιγμές που βίωσε με την «Ένωση».

Παράλληλα, ο 27χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ, αναφέρθηκε στη στήριξη και την αγάπη του κόσμου, σχολίασε όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε πως έχει πετύχει σχεδόν όλα όσα είχε ονειρευτεί με την ΑΕΚ.

Τέλος, σχολίασε την στάση του Ολυμπιακού, το γηπεδικό θέμα της ομάδας του και εξομολογήθηκε πως ο ίδιος τρέφει αγνή αγάπη για τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κεδέρης στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για τα όσα συνέβησαν στην υποδοχή της ομάδας: «Δεν περιμέναμε με τίποτα όλους αυτούς τους πανηγυρισμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που το ζήσαμε από κοντά».



Για το αν η νίκη στο πρώτο ματς έκανε τα πράγματα πιο εύκολα στη ρεβάνς: «Το αντίθετο. Έπρεπε να εμφανιστούμε το ίδιο σοβαροί και να πιάσουμε ξανά υψηλή απόδοση. Ο κόσμος που ήταν στο πλευρό μας, μας έδωσε ένα έξτρα αβαντάζ και όχι η διαφορά του πρώτου αγώνα».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι τρελοί στην κυριολεξία. Υπάρχει τεράστια αγάπη για αυτό το τμήμα του συλλόγου και είμαστε χαρούμενοι που το βιώνουμε όλο αυτό. Δεχθήκαμε πολλά μηνύματα, αλλά είπαμε μεταξύ μας ότι μέχρι να το σηκώσουμε πρέπει να μην επηρεαστούμε καθόλου και αυτό κάνουμε. Αυτό δεν έγινε για κάποιον άλλο λόγο, από τα να δείξουμε με το αποτέλεσμα την αγάπη μας».

Κεδέρης στο sport-fm.gr: «Έχω αγνή αγάπη για την ΑΕΚ»

Για το τι σημαίνει για εκείνον η ΑΕΚ: «Αγνή αγάπη, αυτά είναι τα πιο απλά λόγια με τα οποία μπορώ να περιγράψω την σχέση μου μαζί της».

Για τη νέα σεζόν και το μέλλον του: «Η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη από φέτος, αφού περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Προσωπικά έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Δεν σκέφτομαι το εξωτερικό, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση θα την εξετάσω, ανάλογα με την δεδομένη χρονική στιγμή. Για έναν αθλητή η Ευρώπη είναι όνειρο. Εγώ τα πιο πολλά τα έχω εκπληρώσει με την ΑΕΚ. Κύπελλο, Ευρωπαϊκό και ελπίζουμε αν όλα πάνε καλά, πρωτάθλημα».

Για το γηπεδικό της ΑΕΚ: «Σίγουρα αποτελεί μεγάλο θέμα, αλλά ο Πρόεδρός μας, μας έχει πει να μην ανησυχούμε αφού όλα έχουν δρομολογηθεί».

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Αυτό που έχει κάνει είναι αντιεπαγγελματικό και δεν σέβεται καθόλου τα άλλα σωματεία. Η ΑΕΚ από την πλευρά κοιτάζει μόνο την δική της εξέλιξη, θέλει συνεχώς να ανεβαίνει και αυτό θα κάνει».



Για το τι θα ήθελε να πει στους φίλους των «κιτρινόμαυρων»: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα και πιο πολύ για την αγάπη που μας δείχνουν. Θα έρθουν ακόμα πιο πολλές χαρές για αυτούς, τους αξίζουν τα καλύτερα»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*