Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καπογιάννη: «Άλλο ματς στη Λεωφόρο – Κοιτάζουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Καπογιάννη: «Άλλο ματς στη Λεωφόρο – Κοιτάζουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Ικανό να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο και να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό η Ελένη Καπογιάννη. Η κόουτς του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση τον «πρασίνων», ενώ σχολίασε και την συνεργασία της στο παρελθόν με τον Γιώργο Παντελάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:



Για το αν η συνεργασία της με τον Γιώργο Παντελάκη επηρέασε το ματς:



«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει και πολύ. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον. Δεν λειτουργούν οι εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς τόσο πολύ. Άλλα πράγματα μετράνε όπως το να κάνεις τα βασικά, το πόσο συγκεντρωμένος είσαι, πόσο κρύο αίμα έχεις, πόσο εφαρμόζεις μια απλή τακτική»



Για την εικόνα της ομάδας της στο ματς:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήμασταν μια ταχύτητα κάτω ειδικά στην άμυνά μας και το αποτέλεσμα ήταν να κυνηγάμε συνέχεια. Επιπλέον είχαμε 3/18 τρίποντα. Γενικότερα δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ελπίζω στο επόμενο ματς να… ρεφάρουμε που λέμε και να πάμε τη σειρά στα ίσια.

Ο Ολυμπιακός είχε κάποια στιγμή 13-0 από αιφνιδιασμό και η Καπογιάννη ρωτήθηκε αν τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα επηρέασαν τις αθλήτριές της: “Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους. Όσο επηρέασε τις δικές μας αθλήτριες, άλλο τόσο επηρέασε και τις αντίπαλες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Οι αιφνιδιασμοί του Ολυμπιακού βγήκαν από δικά μας λάθη στην επίθεση. Πληρώσαμε τα λάθη μας και αυτά πρέπει να διορθώσουμε».



Για τον δεύτερο τελικό του Σαββάτου στη Λεωφόρο:

«Άλλο ματς… Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε ξανά σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί, έχουμε αλλάξει τους συσχετισμούς και τον κοιτάζουμε στα μάτια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*