Home / Tennis / Κανονικά στο ATP της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς – Εκτός λόγω… Πάσχα ο Τζόκοβιτς

Κανονικά στο ATP της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς – Εκτός λόγω… Πάσχα ο Τζόκοβιτς

Τη λίστα με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ATP της Βαρκελώνης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 23 Απριλίου ανακοίνωσε ο διευθυντής της διοργάνωσης και πρώην γνωστός τενίστας, Νταβίντ Φερέρ.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ εκτός έμεινε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος σούπερ σταρ αποφάσισε να παρευρεθεί στην πατρίδα του, για το τουρνουά της Μπάνια Λούκα, αντί σε αυτό της καταλανικής πρωτεύουσας. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό, αυτό να συνέβη, καθώς εκείνο το διάστημα είναι το Πάσχα των Ορθόδοξων, με τον «Νόλε» να επιθυμεί να βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στην πατρίδα του.

Πέραν του Έλληνα πρωταθλητή, στη Βαρκελώνη θα βρεθούν όλα τα μεγάλα αστέρια, συμπεριλαμβανόμενων των Αλκαράθ, Ρουντ, Μεντβέντεφ και Ναδάλ. Πάντως, η κατάσταση του «βασιλιά του χώματος» θα κριθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προπονείται εντατικά στο αθλητικό του κέντρο, προκειμένου να μπορέσει να δώσει και αυτός το «παρών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*