Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Και ο Ντέκο ψάχνει για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Και ο Ντέκο ψάχνει για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πλέον προχωράει για την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ, εκείνη του ακραίου επιθετικού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ποντένσε, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όμως δεν αποκλείεται να πέσουν κι άλλα στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας (Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντέστο και Τοροσίδη).

Ο Ντέκο, μάνατζερ του Τικίνιο και Ρέαμπτσιουκ), φέρεται να μπαίνει και εκείνος στο κόλπο της αναζήτησης του «εκλεκτού», ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή κίνηση και να μπορέσει να αποκτήσει η ομάδα τον παίκτη που ψάχνει.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε τον τελικό του Champions League με τον Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι στην Πορτογαλία και βρέθηκε χθες το βράδυ στο «Ντραγκάο».

Οι δύο άνδρες σίγουρα είχαν να πουν πολλά, να συζητήσουν και για τις σκέψεις των υποψήφιων στόχων που υπάρχουν στο Ρέντη και να μπορέσει ενδεχομένως να δώσει λύση ο ατζέντης που έχει «άκρες» σε Πορτογαλία και Βραζιλία.

Όλα αυτά, βέβαια, θα συζητηθούν στην επόμενη κουβέντα που θα έχουν οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ το επόμενο διάστημα, ώστε η ομάδα να έχει αποκτήσει σέντερ φορ και εξτρέμ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουνίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*