Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Καίγεται» για νίκη στη Λαμία η ΑΕΚ

«Καίγεται» για νίκη στη Λαμία η ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική (19:30, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τους προπορευόμενους για να πάνε με ψυχολογία στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης απέναντι στον Άρη στο «Βικελίδης».

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία και Μιτάι, καθώς και τους Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Χνιντ και Παουλίνιο για λόγους τακτικής, με τους τρεις τελευταίους να είναι υπό αποχώρηση.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, όλα δείχνουν πως θα επιλεγεί ένα 4-2-3-1. Ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στο τέρμα, με τον Μπακάκη και τον Λόπες στα άκρα της άμυνας και τους Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στόπερ. Για τη μεσαία γραμμή ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες ή τον Σάκχοφ έχουν προβάδισμα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Κρίστισιτς. Ο Μάνταλος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα ή Αλμπάνη στα άκρα (ο Λιβάγια λογικά θα είναι ξανά στον πάγκο) και τον Ανσαριφάρντ να έχει τον πρώτο λόγο αντί του Ολιβέιρα για την κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*