Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός-Ατρόμητος: Για «σεφτέ» οι Νικαιώτες, για επιστροφή στις νίκες οι Περιστεριώτες

Ιωνικός-Ατρόμητος: Για «σεφτέ» οι Νικαιώτες, για επιστροφή στις νίκες οι Περιστεριώτες

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η αποψινή αναμέτρηση ΙωνικόςΑτρόμητος, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για την 4η αγωνιστική της Super League 1 (21:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τη μία οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελαν στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η νίκη μοιάζει επιτακτική για τις ομάδες του Δημήτρη Σπανού και του Κρις Κόλμαν που θέλουν το «τρίποντο» στη Νίκαια ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο Ιωνικός δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ο Κάνιας είναι πλέον έτοιμος. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ατρόμητο, καθώς ο Κιβρακίδης εξέτισε την ποινή του και ο Ουαλός προπονητής πήρε 23 παίκτες στην αποστολή από την οποία θα αποκλειστούν τρεις.

Η προϊστορία των αγώνων Ιωνικός-Ατρόμητος

Οι δύο ομάδες έχουν μια ιστορία αναμετρήσεων που απλώνεται στις δύο κορυφαίες κατηγορίες, αλλά με σαφώς περισσότερες αναμετρήσεις στην B’ Εθνική. Για την Super League έχουν μόλις επτά παιχνίδια και στις δύο έδρες, ενώ ως γηπεδούχος ο Ιωνικός έχει υποδεχθεί τον Ατρόμητο μόλις τρεις φορές.

Το παράδοξο είναι πως καμία από τις επτά αναμετρήσεις τους στην κορυφαία κατηγορία δεν έχει τελειώσει ισόπαλη και συνολικά ο Ιωνικός έχει τέσσερις νίκες και ο Ατρόμητος τρεις.

Ο Ιωνικός πάντως έκανε εντυπωσιακή επιστροφή πέρσι, αφού κατάφερε να επικρατήσει και στα τρία ματς που έδωσαν οι δυο ομάδες για το 2021-22. Τα δύο της κανονικής περιόδου στις δύο έδρες και εκείνο των Playouts στην έδρα του Ατρομήτου.

Η συνολική τους συγκομιδή στα 28 ματς που έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε όλες τις κατηγορίες είναι 10 νίκες ο Ιωνικός, 6 ισοπαλίες και 12 νίκες ο Ατρόμητος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Μεντόσα, Άοσμαν, Φαντιγκά, Μάντζης.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Ροτάριου, Κάρτανσον.

Διαιτητές

Διαιτητής: Τζοβάρας

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Μωυσιάδης

4ος Διαιτητής: Τζήλος

VAR: Τσολακίδης, Νικολακάκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*