Home / Ποδόσφαιρο / Θέλει τον Μίτσελ η Εσπανιόλ!

Θέλει τον Μίτσελ η Εσπανιόλ!

Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και προσφάτως παραιτηθέντα από την Μαρσέιγ, Μίτσελ Γκονζάλεθ, επιθυμεί να προσλάβει η Εσπανιόλ, μετά τη «σφήνα» της Σεβίλλης για τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ουνάι Έμερι, με την Σεβίλλη να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του 44χρονου και να έχει στρέψει την προσοχή της στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιάνων για τον τελευταίο χαλάει κάπως τα σχέδια της Εσπανιόλ, η οποία ήθελε να προτείνει στον πρώην τεχνικό της Γουότφορντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», το ντόμινο αυτό έχει κάνει τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο να στραφούν στην περίπτωση του Μίτσελ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ιδανικό διάδοχο τουΚονσταντίν Γκάλτσα.

Οι «παπαγάλοι» θέλουν λοιπόν να επαναπατρίσουν τον 53χρονο τεχνικό, ο οποίος τον Φλεβάρη του 2013 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αποχώρησε στις 6 Ιανουαρίου του 2015 μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε την Μαρσέιγ, από την οποία παραιτήθηκε προ δύο μηνών λόγω των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*