Home / Μπάσκετ / Euroleague / Θέλει τη… ρεβάνς στο Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός

Θέλει τη… ρεβάνς στο Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός

Με στόχο τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ και φυσικά τη νίκη που θα τον διατηρήσει την κορυφή, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Μονακό (10/1, 20:00, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, www.sportfm.gr, Novasports 4), για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αμφότεροι έχουν ρεκόρ 11-6, με τους «ερυθρόλευκους» να τρέχουν ένα μίνι σερί δύο νικών απέναντι σε Παναθηναϊκό (95-71 εκτός) και Αρμάνι Μιλάνο (82-66 εντός) και τους Μονεγάσκους να έρχονται από την ήττα 100-82 στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν.

Ωστόσο, στο πρώτο φετινό τους ραντεβού, η ομάδα του Πριγκιπάτου είχε χαμογελάσει, καθώς με πρωταγωνιστή τον Έλι Οκόμπο είχε φύγει με το ροζ φύλλο από το ΣΕΦ, επικρατώντας 81-76.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πολύ καλή του κατάσταση στο ματς της Basket League απέναντι στην ΑΕΚ. Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί απέναντι στην Ένωση, την οποία συνέτριψαν 111-71. Εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σάσα Βεζένκοφ να ανεβάζει περισσότερο τις… στροφές του και να βρίσκει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του, ενώ σε καλή κατάσταση έδειξε να είναι και ο Αϊζάια Κάναν. Συνεπώς, η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε πλήρης για το Πριγκιπάτο.

Στον αντίποδα, από νίκη στο δικό της πρωτάθλημα έρχεται και η Μονακό. Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς αντιμετώπισε εντός έδρας την Ορτέζ και χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε 83-77. Απών για την ομάδα του Πριγκιπάτου εξακολουθεί να είναι ο Τζόρνταν Λόιντ, ενώ υπό αποχώρηση είναι ο Αντριάν Μερμάν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Οι αριθμοί των δύο ομάδων:

Μονακό-Ολυμπιακός: Η προαναγγελία

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*