Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Η σύσκεψη για τον πρώτο τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η σύσκεψη για τον πρώτο τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στη σύσκεψη ασφαλείας για τον πρώτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα σε AEK και Ολυμπιακό την Τετάρτη, συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, εκπρόσωποι της ΟΧΕ και των δύο σωματείων, όπως και ο Δήμος Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, από την ΟΧΕ οι Ανδρέας Μούκιος (πρόεδρος ΔΕΠ), Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος ΔΣ), από την ΑΕΚ ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, από τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Καραμπουρνιώτης, από το Δήμο Χαλκιδέων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτης Γκούνης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Θα εκδοθούν από την ΑΕΚ 1.000 εισιτήρια, συν τα διαρκείας.

-Η χωρητικότητα θα είναι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, δηλαδή 1.200 θέσεις.

-Οι αθλητές του Ολυμπιακού, που θα είναι εκτός αποστολής, μαζί με τα μέλη του ΔΣ (σύνολο 15 άτομα) θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της εξέδρας που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας.

-Η ΟΧΕ για τις ανάγκες θα προμηθευτεί είκοσι προσκλήσεις.

-Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 18:00.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές.

-Εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών σε ότι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα με απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα της ΔΕΑΒ και εισήγηση της Δ/νσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων της ΔΕΠ/ΟΧΕ και των σωματείων για την εύρυθμη διεξαγωγή των τελικών.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύσκεψη για τον δεύτερο τελικό στις 10/5.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*