Home / Ομάδες / Η Πορτογαλία συνέτριψε με 7-0 την Εσθονία

Η Πορτογαλία συνέτριψε με 7-0 την Εσθονία

Σε φιλικό προετοιμασία

Αθήνα
Με το μεγάλο της αστέρι να επιστρέφει… καυτός στην ενδεκάδα, η Πορτογαλία «σκόρπισε» με 7-0 την Εσθονία στο «Ντα Λους» στο τελευταίο της τεστ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας στο EURO 2016 με την Ισλανδία την προσεχή Τρίτη (14/06).

Δύο ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά στα γήπεδα της Γαλλίας, ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του πλήρη σε όλες τις γραμμές της και σαφώς, όπως και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Μπενφίκα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική της κατάσταση.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε επέστρεψαν εδώ και λίγα 24ωρα στις προπονήσεις μετά την επιπλέον άδεια που είχαν λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό του Champions League και ο Σάντος τους έδωσε αμέσως φανέλα βασικού.

Ο «CR7» επέστρεψε «δριμύτερος» και με δύο γκολ (36΄, 45΄) απέδειξε ότι θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της Πορτογαλίας στην κορυφαία διοργάνωση που ακολουθεί (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Νάνι, ενώ ο Πέπε έδωσε την θέση του στον Καρβάλιο στο 58΄).

Ο Κουαρέσμα στο 39΄ είχε κάνει το 2-0, στο 55΄ ο Ντανίλο Περέιρα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, στο 61΄ με το αυτογκόλ του Μετς έγινε το 5-0 και στο 77΄ ο Κουαρέσμα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80΄ ο Έντερ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*