Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η μητέρα του Καστάνιο τον παίρνει κάθε μέρα να δει τι κάνει, τι έφαγε και αν φοράει… ζακέτα!

Η μητέρα του Καστάνιο τον παίρνει κάθε μέρα να δει τι κάνει, τι έφαγε και αν φοράει… ζακέτα!

Δεν είναι μόνο η… Ελληνίδα μάνα που σου ζητάει να φορέσεις τη ζακέτα σου για να μην κρυώσεις, όταν θα βγεις έξω για μια βόλτα ή για μια δουλειά. Είναι και η… Ισπανίδα μάνα! Διότι ο Πέπε Καστάνιο, στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, εκμυστηρεύτηκε στο εβδομαδιαίο Podcast των Αρκάδων πως η μητέρα του τον παίρνει καθημερινά τηλέφωνο για να δει τι κάνει, αν έφαγε καλά και αν φοράει… ζακέτα!

Παράλληλα, ο Ισπανός στόπερ μέσα από το podcast του Αστέρα Τρίπολης έκανε τη διαδρομή της καριέρας του. Θυμήθηκε τα πρώτα του χρόνια, όταν αγωνιζόταν επιθετικός αλλά η έλλειψη επιλογών τον έκανε να αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός σε ένα ματς και τελικά να… αλλάξει τελικά θέση.

Όπως θυμήθηκε και το ντεμπούτο του με τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς του Copa del Rey, στο οποίο θέλει να έχει στο μυαλό του τα… καλά, όπως αναφέρει, αφού είχε υποπέσει σε παράβαση πέναλτι.

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να μιλήσει για τον Αστέρα και τη συμβολή τού Αντριάν Ριέρα, με τον οποίο αγωνίζονταν παρέα στη Βιγιαρεάλ, για να έρθει τελικά ο Καστάνιο στην ομάδα της Τρίπολης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*