Home / Άλλα Σπόρ / Η λίστα των συμμετεχόντων στο «Fly Olympia»

Η λίστα των συμμετεχόντων στο «Fly Olympia»

Στο «Fly Olympia» που διοργανώνει ο Εμμανουήλ Καραλής την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00, εκτός από τον ίδιο, θα παραβρεθούν δύο Γάλλοι πρωταθλητές και αδέρφια, οι Τιμπό Κολέ (ρεκόρ 5.82μ) και Ματιέ Κολέ (ρεκόρ 5.63μ), αλλά και ο Νορβηγός κάτοχος του εθνικού ρεκόρ, το οποίο βελτίωσε πρόσφατα με 5.85, Πολ Χάγκεν-Λίλεφος.

O Αυστραλός πρωταθλητής, Κέρτις Μάρσαλ, φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με ατομικό ρεκόρ 5.87 θα παραβρεθεί, επίσης, στο μίτινγκ του «Μανόλο». Από τον αγώνα δε θα λείψει ούτε ο Πολωνός πρωταθλητής, παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι, με ρεκόρ 5.93.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βρετανό πρωταθλητή, φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και κάτοχος του εθνικού ρεκόρ (5.80), Χάρι Κόπελ, ενώ το υπερατλαντικό ταξίδι από τις ΗΠΑ για την Αρχαία Ολυμπία θα κάνει ο Αμερικανός άλτης Άντριου Ίρβιν (5.88).

Ακόμη ένας Αμερικανός θα τιμήσει με την παρουσία του το μίτινγκ του τέταρτου Ολυμπιονίκη του Τόκιο, αφού ο Νέιτ Ρίτσαρντ θα αγωνιστεί στο «Fly Olympia». Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 5.75 και θα ταξιδέψει για την Ελλάδα με στόχο να το βελτιώσει.

Τις συμμετοχές από το εξωτερικό συμπληρώνει ο Σλοβένος πρωταθλητής, κάτοχος του εθνικού ρεκόρ με 5.70 και χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του 2016, Ρόμπερτ Ρενέρ.

Φυσικά, δε γινόταν να λείπουν οι Έλληνες αθλητές από ένα μίτινγκ που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία. Ο Γιάννης Ρίζος, που μόλις πριν λίγες μέρες βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με άλμα στα 5.50, ο Πέτρος Χατζίου με ρεκόρ 5.55 και ο Αντώνης Σάντας με 5.35 θα αγωνιστούν στο διεθνές μίτινγκ.

Το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία «Continental tour challenger meeting» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 της Κυριακής και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του μίτινγκ στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθεί ο Εμμανουήλ Καραλής, καθώς και οι Παλ Χάγκεν-Λίλεφος και Κέρτις Μάρσαλ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*