Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε, αλλά είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΛ, επικρατώντας 2-0 στη Λεωφόρο για τη 16η αγωνιστική της Super League 1, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. To sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους ποδοσφαιριστές του Μπόλονι.

Η βαθμολογία με άριστα το 10:

Διούδης (7): Κράτησε ανέπαφη την εστία του για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και πρόκειται για κάτι που πρέπει να σημειωθεί. Παρότι η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος, δεν χρειάστηκε να κάνει μεγάλη επέμβαση, αφού η καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων ήταν εκτός εστίας και ο βαθμός του δεν μπορεί να είναι μεγάλος μοιραία. Γενικότερα ήταν σταθερός.

Χουάνκαρ (4): Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, δεν ήταν πάντως και τρύπα. Μέτριος συνολικά. Έπρεπε να δώσει περισσότερα επιθετικά.

Πούγγουρας (7): Σταθερός γενικά στην πιθανότατα καλύτερη του εμφάνιση μετά από καιρό, αλλά και φέτος. Στην πρώτη πραγματικά επικίνδυνη επίθεση της ΑΕΛ στο ματς, έδιωξε πάνω στη γραμμή απομακρύνοντας την μπάλα στη «μάχη» με τον Σπαρβ. Ασχέτως του γεγονότος ότι δόθηκε οφσάιντ στη συνέχεια, την έκανε τη δουλειά του.

Σένκεφελντ (6): Ο κλασικός Σένκεφελντ. Πιθανόν με όχι τόσες πρωτοβουλίες όσο άλλες φορές, αλλά σταθερός γενικά, δίχως τη μεγάλη επέμβαση όπως ο παρτενέρ του.

Μολό (6): Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός και από τα πόδιά του (με… γέφυρα τον Ιωαννίδη) ξεκίνησε στο 36’ το πρώτο γκολ και η καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος με την άψυχη κεφαλιά του Αϊτόρ. Ωστόσο, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο και τα ανάλογα ανεβάσματα που βοήθησαν στα πρώτα 45 λεπτά την ομάδα του. Έμεινε από δυνάμεις, πιθανόν να ήταν και οδηγία λόγω της γενικότερης φιλοσοφίας που είχε το «τριφύλλι».

Βέλεθ (5): Όχι κάτι ιδιαίτερο, όχι κι αρνητικός. Δεν είναι η θέση του στο κέντρο, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζεται.

Αλεξανδρόπουλος (6): Έδωσε τα τρεξίματα όπως συνηθίζει, δεν τα… κατάπιε όπως άλλες φορές, αλλά βοήθησε αρκετά.

Αϊτόρ (4): Έκανε κάποια καλά στημένα στο πρώτο μέρος και γενικότερα δεν είχε συμμετοχή στο παιχνίδι. Στο 23’ που χρειάστηκε να κάνει τη δουλειά του, έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπάγιτς, παρότι έκανε σέντρα ακριβείας ο Μολό και ο Ισπανός δεν είχε αντίπαλο πάνω του.

Αθανασακόπουλος (6): Δεν είχε τόση συμμετοχή στο παιχνίδι, το πάλεψε, έδωσε τις μάχες του με αντιπάλους, αλλά δεν βοήθησε δημιουργικά όσο θα μπορούσε.

Ιωαννίδης (5): Φάνηκε κυρίως στο πρώτο μέρος επιθετικά, όπου τουλάχιστον έδωσε τις μάχες του. Από την επιμονή του, στρώθηκε η μπάλα στον Καρλίτος στη φάση του γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν φάνηκε. Παίρνει συν 1 βαθμό λόγω της συμμετοχής του στο γκολ.

Καρλίτος (7): Αναγκαστικά είναι ο πολυτιμότερος του αγώνα, αφού το γκολ του έκρινε πολλά. Ο βαθμός του δικαιολογείται κυρίως από αυτό το στοιχείο. Αφού δεν είχε τόση συμμετοχή στο παιχνίδι, δεν απείλησε τόσο όσο άλλες φορές. Έδειξε βαρύς και πάλι, ενώ στο δεύτερο μέρος έμεινε από δυνάμεις. Ωστόσο, είχε την ουσία.

Χατζηγιοβάνης (6): Άργησε λίγο να «μπει» στο ματς και ίσως επειδή του ταίριαζε το παιχνίδι όταν μπήκε, αφού είναι γρήγορος, ίσως θα μπορούσε να δώσει πράγματα νωρίτερα. Αν δεν ήταν επιπόλαιος. Ωστόσο, στο 84’ έβγαλε μπαλιά ακριβείας, αλλά ο Καμπετσής δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στην τελική ευθεία ήταν καλός.

Καμπετσής (7): Έδωσε πνοή επιθετικά με την παρουσία του. Έδωσε μάχες, ενώ σέρβιρε το γκολ στον Εμμανουλίδη και το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με τον Μπουζούκη λίγο πιο πριν. Θα μπορούσε να κλειδώσει νωρίτερα τη νίκη στο 84’, αλλά έκανε άψυχη κεφαλιά. Θα μπορούσε να γίνει και μοιραίος λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος. Παίρνει +1 βαθμό με την ασίστ στο τέλος.

Εμμανουηλίδης (7): Αγωνίστηκε λίγα λεπτά, δεν πρόλαβε να ακουμπήσει πολύ την μπάλα, αλλά σκόραρε και «κλείδωσε» τη νίκη και συνεπώς αξίζει έναν καλό βαθμό.

Μπουζούκης (5): Με την είσοδό του είχε φρέσκα πόδια μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός, αλλά στη φάση που είχε τη δυνατότητα να κλειδώσει τη νίκη για το «τριφύλλι» νικήθηκε από τον Μπάγιτς από κοντά.

Σερπέζης (_): Αγωνίστηκε ελάχιστα, δεν πρόλαβε να κάνει ουσιαστική συμμετοχή στο παιχνίδι, αφού μπήκε στο 87’ και δεν μπορεί να κριθεί.

ΑΕΛ

Κολομπίνο Φιλίπ και Πινακάς ήταν αρκετά δραστήριοι. Οι πρώτοι δύο είχαν διάρκεια και παίρνουν καλό βαθμό γενικά, διότι είχαν διάρκεια, συνυπολογίζοντας ότι στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» δεν κυνήγησαν κάτι επιθετικά και ό,τι έκαναν προήλθε από δικές τους προσπάθειες. Ο τρίτος δεν ήταν τόσο καλός όσο άλλες φορές πάντως. Θετικός και ο Νικολιάς, ενώ κατώτερος των προσδοκιών ήταν ο Ντουρμισάι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*