Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική του Παναθηναϊκού: Έλαμψαν Παπαπέτρου και Μακ

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Έλαμψαν Παπαπέτρου και Μακ

Ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε με θετικό τρόπο την Ευρωλίγκα, καθώς ηττήθηκε 93-86 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τους Μακ και Παπαπέτρουν ξεχωρίζουν και τους Σαντ-Ρος, Μποχωρίδη να είναι οι χειρότεροι.

Αναλυτικά:

Μακ (8):
Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τόσο εκτελεστικά, όσο και δημιουργικά, αφού πέτυχε 12 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ. Μοναδικό ψεγάδι του η άμυνα, που εκτέθηκε σε κάποιες περιπτώσεις από τους αντίπαλους γκαρντ.



Παπαγιάννης (5):
Δεν τον «ένιωσαν» οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι έχασε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια. Αδύναμος και… απαθής αμυντικά, τον ταλαιπώρησαν οι γηπεδούχοι.

Μποχωρίδης (4): Ο χειρότερος παίκτης του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με την «ομάδα του στρατού». Γι’ αυτό και αγωνίστηκε μόλις για 6,5 λεπτά. Έμεινε στο μηδέν με 0/3 τρίποντα και ήταν φανερή η έλλειψη συγκέντρωσης σε άμυνα και επίθεση.

Όγκαστ (5): Δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Κάτας, αφού έπαιξε για κάτι λιγότερο από 8 λεπτά. Πέτυχε 2 πόντους, όμως για ένα ακόμα ματς ήταν «ανοιχτή πληγή» στην άμυνα.

Παπαπέτρου (8): Αρχηγική εμφάνιση από τον 27χρονο φόργουορντ, που κράτησε όρθια την ομάδα του στο δεύτερο μέρος και παραλίγο να την οδηγήσει στην ανατροπή. Πέτυχε 15 πόντους (τους 13 εξ αυτών στο δεύτερο ημίχρονο) με μεγάλα σουτ, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, ενόσω κατέγραψε την καλύτερη επίδοσή του στη φετινή Ευρωλίγκα στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης (με 23 μονάδες).

Κασελάκης (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου και δεν μπορεί να κριθεί.

Βουγιούκας (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου και δεν μπορεί να κριθεί.

Νέντοβιτς (7): Ξεκίνησε με όρεξη το ματς, αλλά… χάθηκε στην πορεία του αγώνα κι έκανε κακό στην ομάδα του με την αστοχία του (2/7 τρίποντα). Τουλάχιστον, έδωσε 6 ασίστ και δεν πήρε πολλές τραβηγμένες προσπάθειες.

Γουάιτ (7): Κάτι παραπάνω από θετική η παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ, που έβγαλε αντίδραση μετά τις υποτονικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και βοήθησε σημαντικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Απόλυτα εύστοχος σε αυτό το διάστημα (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), όμως «εξαφανίστηκε» μετά την ανάπαυλα.

Μήτογλου (7): Μόχθησε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο 24χρονος φόργουορντ, παρότι δεν του… βγήκε αρχικά το παιχνίδι. Παίρνει καλό βαθμό αφού ήταν ουσιαστικός επιθετικά κι έδωσε πολλές λύσεις (12 πόντοι).

Μπέντιλ (5): «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη» για τον Γκανέζο. Έκανε το… κομματάκι του στον επιθετικό τομέα (8 πόντοι), όμως πληγώθηκε στην άμυνα από τον Βόιγκτμαν και τον Σενγκέλια. Τουλάχιστον, άφησε θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στα τελευταία ματς της Ευρωλίγκας (πλην Ζενίτ).

Σαντ-Ρος (4): Εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φανερώθηκαν η αδυναμία του στο κομμάτι της οργάνωσης. Υπέπεσε σε 4 λάθη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αβίαστα, όταν η ομάδα του είχε 11 συνολικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, από τα λάθη του προήλθαν εύκολοι πόντοι των Ρώσων στους αιφνιδιασμούς. Πάλι καλά ήταν θετικός στο εκτελεστικό κομμάτι (3/6 τρίποντα).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*