Home / Άλλα Σπόρ / Η απόφαση του ΔΣ της ΕΦΟΕπΑ για τα παράβολα θεώρησης δελτίου

Η απόφαση του ΔΣ της ΕΦΟΕπΑ για τα παράβολα θεώρησης δελτίου

Σ’ ένα από τα βασικά θέματα της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΦΟΕπΑ κατέληξε στις τιμές για τα παράβολα ανανέωσης των δελτίων και τις εμφανίζει μειωμένες για τους νεαρούς αθλητές. Με μία κίνηση, η οποία μαρτυρά την πρόθεσή της να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη στις μικρές κατηγορίες, η διοίκηση θέλησε να μην επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειες, οι οποίες προσμένουν την ώρα που τα παιδιά τους θα κάνουν τα πρώτα βήματα στο πινγκ πονγκ.

Επίσης, με τη λογική να βοηθηθούν οι λιγότερο δυνατές ομάδες, η ΕΦΟΕπΑ ανακοινώνει ότι στα παράβολα συμμετοχής στα διασυλλογικά τοπικά πρωταθλήματα κάνει μείωση από τα 80 στα 40 ευρώ. Μέσα στον μήνα, εξάλλου, αναμένεται να αποφασίσει και για τα παράβολα συμμετοχής σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις της.

Αναφορικά με τα παράβολα θεώρησης δελτίου, οι νέες τιμές είναι:

Για τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών 25 ευρώ

Για την ηλικιακή κατηγορία έως 21 ετών (Under 21) 25 ευρώ

Για τους Under 19 15 ευρώ

Για τους Under 15 15 ευρώ

Για τους Under 13 10 ευρώ

Για τους Under 11 10 ευρώ

Την περασμένη περίοδο το σχετικό παράβολο ήταν 25 ευρώ για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Να προστεθεί ότι είναι μηδενικό το κόστος έκδοσης δελτίου.

Στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τα παράβολα συμμετοχής είναι:

Α1 Εθνικής κατηγορίας 250 ευρώ

Α2 Εθνικής κατηγορίας 150 ευρώ

Β Εθνικής κατηγορίας 80 ευρώ

Τοπικά πρωταθλήματα 40 ευρώ

Στις τρεις πρώτες κατηγορίες τα κόστη παρέμειναν ίδια, στα τοπικά γίνεται μείωση της τάξης του 50% για διευκόλυνση των μικρών σωματείων.

Άμεσα η Ομοσπονδία θ’ ανακοινώσει την προκήρυξη των αγώνων διπλού μικτού ανδρών-γυναικών. Η μεμονωμένη διοργάνωση, που μπήκε πρώτη φορά στο αγωνιστικό καλεντάρι 2021-2022, είναι να γίνει στις αρχικά προγραμματισμένες ημερομηνίες, δηλαδή στις 18 και 19 Ιουνίου στο ΣΕΦ. Το παράβολο συμμετοχής θα είναι 20 ευρώ το ζευγάρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*