Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ημέρα κοινωνικής προσφοράς για Oλυμπιακό και bwin (pics & videos)

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς για Oλυμπιακό και bwin (pics & videos)

Τη φιλανθρωπική τους δράση συνέχισαν η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin, έπειτα από τη σειρά φιλικών αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19». Σήμερα (20/5) βρέθηκαν στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ και του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», παραδίδοντας 30.000 ιατρικές μάσκες.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Ημέρα κοινωνικής προσφοράς ήταν η 18η Μαΐου για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη bwin, καθώς έκαναν πράξη τη δέσμευσή τους για κοινωνική στήριξη (και) μέσα από τη σειρά αγώνων ”bwin Monday Night Game Against Covid-19”.

Αρχικά παρέδωσαν 30.000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στην ΕΛΕΠΑΠ. Ο Οργανισμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια δυναμικής παρουσίας, παραμένει σταθερά στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία, προσφέροντάς τους τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα που έχουν ανάγκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, βρέθηκαν στο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ και έπαιξαν με τα Γενναία Παιδιά στην Πρότυπη Παιδική Χαρά του Οργανισμού, ενώ τους έδειξαν μερικές από τις διάσημες κινήσεις τους στο μπάσκετ! Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα του οργανισμού, καθώς και για το νέο πρόγραμμα υιοθεσίας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος, παρέλαβαν συγκινημένοι τις τρυφερές ζωγραφιές που τα παιδιά έφτιαξαν ειδικά για αυτούς!

Την παράδοση του υγειονομικού υλικού/ των ιατρικών μασκών πραγματοποίησαν μαζί με τους παίκτες οι κ.κ. Χρήστος Μπαφές (Αθλητικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός) και Ιωάννα Μπερίου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin), προς την κυρία Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρο ΔΣ/ΕΛΕΠΑΠ).

Η bwin τα τελευταία χρόνια βρίσκεται με ποικίλες πρωτοβουλίες στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ. Από κοινού με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεσμευτήκαν να συνεχίσουν την στήριξή τους στον Οργανισμό και με άλλες δράσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά
».

Bwin και Oλυμπιακός: Ημέρα κοινωνικής προσφοράς

Bwin και Oλυμπιακός: Ημέρα κοινωνικής προσφοράς

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*