Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ημέρα ανακοινώσεων στον Αστέρα και τώρα δουλειά!

Ημέρα ανακοινώσεων στον Αστέρα και τώρα δουλειά!

Ημέρα μεταγραφών, ανακοινώσεων και γνωριμίας η σημερινή για τον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τέσσερις μεταγραφές, έγινε η πρώτη προπόνηση και οι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν με το νέο τους προπονητή, Ηρακλή Μεταξά.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός παρουσιάστηκε την Πέμπτη (30/06), το sportfm.gr βρέθηκε στην Τρίπολη και σχολιάζει όλες τις κινήσεις της αρκαδικής ΠΑΕ.

Οι δυο πρώτοι που ανακοινωθήκαν ήταν οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Χούλιαν Μπαρτόλο, δυο περιπτώσεις για τις οποίες είχατε διαβάσει πρώτα εδώ και σχεδόν τρεις μήνες μέσα από το sportfm.gr.

Ο Μπερτόγλιο παίζει ως εξτρέμ ή δεκάρι, ο Μπαρτόλο είναι μεσοεπιθετικός και σε πολλές θέσεις, είναι ένα πολυεργαλείο γενικά και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Αρκαδίας. Αμφότεροι υπέγραψαν ως το 2025!

Αστέρας Τρίπολης: Ημέρα ανακοινώσεων και τώρα δουλειά

Τρίτη στη σειρά μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίχαελ Γκαρντάφσκι, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηρακλή Μεταξά. Ο Γκαρντάφσκι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της πλευράς, είτε χαφ είτε μπακ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 21 ματς με τον ΠΑΣ, σκοράροντας και ένα τέρμα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας ενός έτους.

Οι Αρκάδες επισημοποίησαν και το deal με τον Κέιλεμπ Στάνκο, ο οποίος αποτελεί και αυτός επιλογή του Ηρακλή Μεταξά. O Αμερικανός χαφ, που μπορεί να παίξει και στόπερ, ήρθε τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ, παίζοντας όλα τα ματς (20 συμμετοχές).

Δίπλα στον Ηρακλή Μεταξά θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Τζιάρας, ως βοηθός του, και ο Αντώνης Τσικάκης ο νέος γυμναστής, αντικαθιστώντας τον Παύλο Γκότση που συνεχίζει την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο πλάι του Βλάνταν Ίβιτς.

Πρόκειται για δύο νεαρούς σε ηλικία ανθρώπους, με τον Τζιάρα να είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρος και να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που έπαιζε ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο στον Αχέροντα Καναλακίου. Ο δεύτερος ήταν γυμναστής στα τμήματα ακαδημιών του Ολυμπιακού επί σειρά ετών.

Το βλέμμα του Αστέρα Τρίπολης πρέπει να στραφεί σε έναν επιθετικό, ο οποίος θα βρίσκει το γρήγορο γκολ και θα βοηθάει την ομάδα δίνοντάς της βαθμούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει λυθεί και αυτό το ζήτημα, με τους Αρκάδες να αναχωρούν στις 14 Ιουλίου για την Κολωνία της Γερμανίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στις επιστροφές έχουμε εκείνη του Σουνταϊς Αλί Μπαμπά, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες είχε δοθεί δανεικός στην Ξάνθη, αφού δεν αποτελούσε προσωπική επιλογή του πρώην τεχνικού, Μίλαν Ράσταβατς. Όπως και ο νεαρός στόπερ, Αλάγκμπε, ο οποίος ήταν δανεικός στην Ζενές Ες, κάνοντας εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, αλλά και ο μπακ Καρδάρης, που ήταν δανεικός στην Επισκοπή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*