Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Το θέμα είναι να ανεβάσει στροφές τον Απρίλιο ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας: «Το θέμα είναι να ανεβάσει στροφές τον Απρίλιο ο Ολυμπιακός»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ και εκείνο που ακολουθεί με την Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το θετικό είναι πως είναι μία περίοδος που ο Ολυμπιακός έχει κατεβάσει ηθελημένα ταχύτητα, έχει τη δυνατότητα να κάνει μία εντός προγράμματος ήττα στην Ευρωλίγκα και περιμένουμε από τον επόμενο μήνα και στα πλέι οφ να δούμε την πραγματική εικόνα της ομάδας», ήταν το σχόλιό του για το παιχνίδι που προηγήθηκε στο Βελιγράδι.

«Δεν νομίζω ότι αλλάζει πολύ το πράγμα όσον αφορά τη στόχευση, αλλά είναι διαφορετικό να είναι ο προπονητής στον πάγκο. Υπάρχει διαφορετικό κίνητρο από τις δύο ομάδες, με την Παρτίζαν να καίγεται για το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε: «Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε, αν ο Ολυμπιακός είχε ένα στοιχειώδες ποσοστό στο τρίποντο, θα μπορούσε να ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός».

Και κατέληξε για τον επιθυμητό αντίπαλο και εκείνον που δεν θα ήθελε με… τίποτα στα πλέι οφ για τους Πειραιώτες: «Θα προτιμούσα την Μπασκόνια, η οποία μπορεί να έχει ποιότητα, ταλέντο και δυνατή έδρα, αλλά σε μία σειρά πέντε αγώνων δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Επίσης, και η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη, ως ομάδας που μπορεί να διοργανώσει Final Four. Δύσκολη είναι και η Παρτίζαν, με τον μετρ του είδους Ομπράντοβιτς με 20/21 στα πλέι οφ και έχει πολύ δυνατή έδρα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*