Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει και με άλλο τρόπο»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει και με άλλο τρόπο»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ενόψει του αυριανού αγώνα με το Περιστέρι bwin, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει μία σταθερότητα, παρότι είναι στην κορυφή ενός… τρένου στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός μέσα στον Ιανουάριο έδειξε πως μπορεί να κερδίσει και με άλλο στιλ, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που κέρδιζε με 90-95 πόντους. Σε ματς που υπάρχει μεγάλη ανάγκη και πρέπει να είναι καλός αμυντικά, καταφέρνει να εξαργυρώνει το καλύτερο διάβασμα της αντίπαλης επίθεσης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα και τον προπονητή που το πιστώνεται αυτό, μαζί με τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός πατάει στα πόδια του και ξέρει να διαχειρίζεται τις νίκες αλλά και τις ήττες. Η ομάδα αναβλύζει υγεία και έχει να βελτιώσει κι άλλα. Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού είναι μαγικό, αν και δεν ξέρουμε την κατάληξη που μπορεί να έχει στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα το ζει και το χαίρεται, και περιμένουμε την επόμενη πρόκληση», πρόσθεσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*