Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που πρέπει στην Ευρωλίγκα»

Ζέρβας: «Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που πρέπει στην Ευρωλίγκα»

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να παίξει στο ρελαντί μέχρι το 26’ με τη Βαλένθια και να είναι στο +16, που με βάση των αριθμών και την εικόνα, δεν ήταν δίκαιο. Η Βαλένθια δεν το άφησε το παιχνίδι και όταν έκανε την αντεπίθεσή της, και ο Ολυμπιακός είχε την πίεση στη μεριά του, έχασε ένα ματς που κάποιοι πίστεψαν πως είχε τελειώσει. Ακόμα στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, δεν έδειχνε ότι θα το χάσει, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό και από τη στιγμή που δεν καθάρισε το ματς, μπάσκετ είναι και όλα μπορεί να συμβούν. Έβαλαν το χεράκι τους και οι διαιτητές, με αποφάσεις που είναι ακατανόητες και η απόφαση που επηρεάζει το παιχνίδι είναι η φάση με τον Σλούκα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν έχει προκύψει κάποια αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού για κάποια διαμαρτυρία, αλλά από την άλλη έλιωσε την καραμέλα κάποιων πως ευνοείται στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να πούμε ότι είχε ένα 50-50, αλλά ποτέ με το μέρος του τη διαιτησία. Υπήρξαν ατομικά λάθη, αλλά και η διαιτησία έπαιξε το δικό της ρόλο στο τέλος του ματς. Η εικόνα, δυστυχώς, δεν είναι αυτή που πρέπει για τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια μίλησε για τον Κάνααν: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Κάνααν. Η δική μου άποψη είναι πως κανείς από τους τρεις δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, παρότι είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και είναι ταιριαστοί στο ρόστερ και πρέπει μέσα στον μήνα να ανέβουν, ώστε να μπορέσει να ρολάρει ο Ολυμπιακός και να εξασφαλίσει νίκες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*