Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Δεν βρίσκω τρόπο να χαλάσει του Ντόρσεϊ – Στο χέρι του Μιλουτίνοφ η μεγάλη επιστροφή»

Ζέρβας: «Δεν βρίσκω τρόπο να χαλάσει του Ντόρσεϊ – Στο χέρι του Μιλουτίνοφ η μεγάλη επιστροφή»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της παραμονής του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Ζέρβα να εκτιμά πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το θέμα θα κλείσει.

«Δεν βρίσκω τρόπο να χαλάσει, υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο παίκτης παραμένει στην Ελλάδα και θα παίξει και με την Εθνική» ανέφερε ο ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ θα λάβει και αύξηση στις απολαβές του – από 800.000$ τον χρόνο, περίπου στα 1,1 εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, αναφορά έγινε και στις πιθανότητες που υπάρχουν να επιστρέψει στους νταμπλούχους ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Όπως είπε, «ο Σέρβος θέλει από μόνος του να γυρίσει, πρόβλημα στο οικονομικό δεν υπάρχει, έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του. Αλλά πρέπει να βρεθεί λύση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θέλει να τον κρατήσει η ενδεχομένως να ζητήσει χρήματα για να τον αποδεσμευσει. Είναι στο χέρι του η μεγάλη επιστροφή, εκτιμώ πως αν φύγει από την ΤΣΣΚΑ, ο Μιλουτίνοφ θα παίξει στον Ολυμπιακό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*