Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Δεν βιάζεται για τις τελευταίες προσθήκες ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας: «Δεν βιάζεται για τις τελευταίες προσθήκες ο Ολυμπιακός»

Όλα τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταξύ άλλων, εκείνο που τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας είναι πως οι Πειραιώτες δεν βιάζονται για να κλείσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα που απασχόλησαν ή συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα θέματα που ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη

Για το θέμα με τον Χαραλαμπόπουλο: «Δεν είναι τελειωμένη. Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν, όχι επειδή δεν θέλει τον παίκτη, αλλά επειδή το συμβόλαιό του προβλέπει 250.000 για εκείνον και θεωρείται υπερβολικό ως ποσό. Υπάρχει πάρα πολύ καλή σχέση. Συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΣΕΦ. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, αν ο Ολυμπιακός θα του κάνει πρόταση ή όχι. Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουν. Αλλά επειδή υπάρχει εκτίμηση και δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός νέα πρόταση με λιγότερα χρήματα».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρογκαβόπουλου: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν έχω μάθει κάτι. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Αν αποχωρήσει ο Χαραλαμπόπουλος, έχει πρόβλημα στους Έλληνες παίκτες. Δεν πήρε τον Κώστα Αντεντοκούνμπο. Θα πάρει κάποιο παιδί στη θέση του “5”, είτε τον Χρηστίδη, ή τον Καββαδά ή τον Κακλαμανάκη. Ο Ρογκαβόπουλος είναι πιο φθηνή και πιο φρέσκια λύση σε σχέση με τον Χαραλαμπόπουλο. Δεν το αποκλείω».

Για το ενδεχόμενο ανατροπής με Κώστα Κουφό: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι. Τα χαρακτηριστικά του είναι κοντά σε εκείνα του Φαλ. Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αρκετά θέματα».

Για την επιστροφή στην Α1: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει κάνει το φάκελό του. Όλα δείχνουν ότι πάει να παίξει στην Α1. Έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες, αφού αυτό προέβλεπαν οι κανόνες. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί μία λύση και στον ΕΣΑΚΕ. Να μιλήσουν με τις άλλες ομάδες, να αλλάξουν ορισμένα πράγματα και θα δούμε τι θα γίνει και στις εκλογές της ΕΟΚ, για να μιλήσουμε με δεδομένα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός οδεύει για να παίξει στην Α1».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*