Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, άνετα απέναντι στην Ελβετία!

Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, άνετα απέναντι στην Ελβετία!

Δεύτερη νίκη σε τρεις αναμετρήσεις στο Ευρωμπάσκετ δεύτερης κατηγορίας για την Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών κόντρα στην Ελβετία με 71-55 (11/7) στα Σκόπια.

Σε κανένα σημείο του αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Ελβετία, όντας από το πρώτο δεκάλεπτο επικεφαλής, τελειώνοντας τη περίοδο μπροστά με 17-5.

Από εκεί και ύστερα, υπήρξε διατήρηση του προβαδίσματος και με την Έλενα Μποσγανά να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Ελλάδα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την ήττα κόντρα στην Τουρκία. Ηγήθηκε με 23 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έκανε 4 κλεψίματα και πραγματοποίησε 3 τάπες. Παρόμοια απόδοση είχε και η Ιωάννα Χατζηλεοντή, η οποία κατέγραψε 21 πόντους, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Ουκρανία (12/7).

Διαιτητές: Μαχούνι (Κόσοβο), Λαπάνοβιτς (Σλοβενία), Ραντίνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Ελλάδα (Νίκλας): Μποσγανά 23 (1), Μιχαηλίδου, Πολυμένη 10 (3), Πρίφτη 6, Σακελλαρίου 5 (1), Μπουντούρη, Χατζηλεοντή 21 (1), Δερμιτζάκη, Φάρρου, Γούλας 4, Παπαδοπούλου 2, Στεργάκη

Τα δεκάλεπτα: 17-5, 34-24, 51-39, 71-55

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*