Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Επαφή «Στράμα»-Ουντινέζε για Ερτό!

Επαφή «Στράμα»-Ουντινέζε για Ερτό!

Την ώρα που το όνομα του Σίλντενφελντ «παίζει» για αντι-Σάντσεθ, στο προσκήνιο έρχεται κι αυτό του Γάλλου, Τομάς Ερτό, που ανήκει στην Ουντινέζε και έχει συνεργαστεί μαζί του ο Στραματσόνι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό (και) με… δικά του παιδιά και αυτό επιβεβαιώνεται από το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για το τριφύλλι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς των πρασίνων έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με την Ουντινέζε για τον Γάλλο στόπερ, Τόμας Ερτό, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος θα μείνει στα πιτς για πάνω από δυο μήνες.

Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στους Φριουλάνι από το 2012 (παλιότερα έπαιζε στην Καέν) και φυσικά έχει συνεργαστεί με τον «Στράμα». Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να «μιλάνε» για δανεισμό ως το καλοκαίρι, δίχως βέβαια να υπάρχει κάτι… χειροπιαστό για την ώρα.

Ο Ερτό προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Serie A καθώς την περίοδο 2013-2014 μέτρησε 32 συμμετοχές, ενώ το 2014-2015 26 εμφανίσεις. Φέτος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Στέφανο Κολαντουόνο (έχει μόλις τρεις παρουσίες στο πρωτάθλημα) και εκεί πάνω θέλει να «πατήσει» ο Στραματσόνι και να τον φέρει στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Βέβαια, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη κι αυτό διότι ο παίκτης είναι περιζήτητος.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Ιταλία έχει γραφτεί πως τον θέλουν Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φιορεντίνα, ενώ το όνομα έπαιξε και παίζει έντονα και για τη Λάτσιο, η πρώτη επαφή όμως με την Ουντινέζε κόλλησε στα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε για την παραχώρηση του Ερτό. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στον Στραματσόνι και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει το deal.

Φυσικά στα υπόψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται πάντα και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Το «φλερτ» με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό είναι υπαρκτό –για πιθανή συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι- και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις από τα δύο «μέτωπα».

http://www.sport-fm.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*